SOFERII CARE BLOCAU ACCESUL AMBULANTELOR IN SPITALELE DIN TIMISOARA, AMENDATI DE POLITISTII LOCALI

0
747

Șoferii care parcau fără jenă, blocând accesul ambulanțelor în spitale, au fost amendați de polițiștii locali. Oamenii legii au efectuat acțiuni pentru fluidizarea traficului obstrucționat de mașinile parcate neregulamentar în mai multe zone din Timișoara.

Și asta pentru că au existat numeroase sesizări cu privire la oprirea sau staționarea autovehiculelor care încurcau pătrunderea ambulanțelor în spitale. În ultima săptămână au fost ridicate 12 autovehicule staționate neregulamentar, sub incidența indicatorului de oprire sau staționare interzisă. Cazurile au fost întâlnite în Piața Regina Maria – Spitalul de Copii, str. Dr. Ioan Mureșan – Spitalul Județean și Gh. Dima – Spitalul Municipal, fiind aplicate și un număr de 112 sancțiuni contravenționale în zonele respective.

În cursul zilei de sâmbătă, polițiștii locali au aplicat și o sancțiune de 580 lei cu puncte penalizare la permis în cazul unui conducător auto care a staționat cu autovehiculul pe str. Ștefan cel Mare, obstrucționând circulația tramvaielor în zonă. Sancțiunile aplicate pentru oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, iar în cazul ridicării se achită și o taxă către SDM, cu al cărei mijloc se efectuează ridicarea.

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere și să evite parcarea autovehiculelor în locuri interzise obstrucționând astfel traficul rutier și mijloacele de transport în comun, pentru a nu fi sancționați și pentru a nu le fi ridicate autovehiculelor pe care le conduc. (Sursa www.debanat.ro)