TINERI CU GUSTURI ”FINE”, PRINȘI DE POLIȚIȘTII LOCALI DUPĂ CE AU FURAT DINTR-UN SUPERMAKET DIN TIMIȘOARA

0
772

Doi hoți cu gusturi „fine” și mare grijă pentru aspectul lor și al celorlalți (cărora urmau să le vândă, probabil, produsele) au furat șampon și balsam dintr-un magazin Profi. Tinerii au încercat să fugă de polițiști, însă au fost prinși în cele din urmă.

Polițiștii locali aflați în patrulare sâmbătă, în jurul orei 18.00, pe str. Oituz colț cu Piața Mărăști, au fost sesizați de o angajată a magazinului Profi din apropiere că două persoane au fugit din incinta societății cu mai multe produse fără a le achita. Oamenii legii au pornit în urmărirea celor doi bărbați care au fugit încercând să-și piardă urma spre Parcul Botanic.

Au fost depistați și reținuți în str. Gh. Dima, fiind identificați în persoana lui N.M., de 19 ani, și P.C., 24 de ani, ambii din Lupeni – Hunedoara. Cei doi aveau asupra lor produse cosmetice și băuturi alcoolice, cum ar fi mai multe recipiente cu șampon, balsam, set cadou de deodorant și vin, sustrase din magazinul din zona Mărăști. Cei în cauză au declarat că au sustras bunurile cu scopul de a le valorifica ulterior.

Hoții au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. (Sursa www.debanat.ro)