POLIȚIA LOCALĂ, LA CURĂȚENIE DE MAȘINI PARCATE ILEGAL PE CALEA MARTIRILOR

0
691

TIMIȘOARA. Agenții locali au dat zeci de amenzi în ultimele două zile pe Calea Martirilor. Oamenii legii au intervenit la sesizările timișorenilor care au reclamat că tot mai multe mașini sunt parcate pe prima bandă de circulație. Atenție! Este permisă parcarea doar între orele 20-7.

Polițiștii locali au amendat 58 de șoferi în două zile, care au fost surprinși că nu respectă indicatoarele rutiere privind oprirea și staționarea, care sunt interzise în anumite intervale orare pe Calea Martirilor. Mai mult, au și ridicat o mașină, pentru că proprietarul acesteia nu s-a prezentat pentru întocmirea procesului verbal.

„Un autoturism al cărui conducător auto nu s-a prezentat pentru întocmirea procesului verbal a fost ridicat și transportat de către lucrătorii SDM la depozitul din Calea Șagului. Poliția Locală Timișoara reamintește că sancțiunile pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, atrăgând totodată atenția conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere și să evite parcarea autovehiculelor în locuri interzise pentru a evita astfel sancționarea drastică și chiar ridicarea autovehiculelor”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Vă reamintim, pe Calea Martirilor nu se poate parca decât pe timpul nopții, la fel ca și pe alte străzi foarte aglomerate din Timișoara. Reprezentanții primăriei au dat liber la parcări pe prima bandă doar de la ora 20 până la 7 dimineața. Atenție! Dacă trebuie să recuperați mașina din depozitul SDM va trebui să scoateți bani frumoși din buzunar: în jur de 500 de lei.

Oamenii legii spun că se vor plimba în continuare prin zonă și îi vor vâna pe șoferii care nu respectă legea. (Sursa www.tion.ro)