PETRECĂREȚII CARE DERANJEAZĂ LOCATARII, ÎN VIZORUL POLIȚIEI LOCALE

0
698

TIMIȘOARA. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au efectuat, în week-end, o acțiune amplă împreună cu inspectori ai Direcției de Sănătate Publică Timiș și reprezentanți ai Uniunii Producătorilor de Fonograme din România, pentru a stabili dacă reprezentanții societăților comerciale cu obiect de activitate alimentație publică respectă legislația din domeniul comercial, din domeniul drepturile de autor, precum și al ordinii și liniștii publice.

Au fost verificate 18 societăți comerciale, fiind aplicate sancțiuni pentru funcționarea fără acord emis de Primăria Timișoara, la Clubul Everytime, la fel și la societatea Lau Tim Cafe SRL din Piața Traian, unde de altfel s-a și propus suspendarea pe o perioadă de până la 30 de zile a localului, aceasta după ce a mai fost în această situație în urmă cu aproximativ o lună, acumulând anul acesta amenzi de 28500 lei.

Reprezentanții altor două localuri, cafe-bar Smart Menus și Storia, au fost solicitați să se prezinte cu documentele deținute pentru verificarea acestora la sediul Poliției Locale, urmând să se ia măsuri și cu privire la tulburarea liniștii constatate cu ocazia acțiunii. Astfel de acțiuni sunt desfășurate periodic, urmând să fie organizate și în săptămânile următoare. (Sursa www.observatordetimis.ro)