IEȘIT LA FUMAT ”IARBĂ”, PRINS DE POLIȚIȘTII LOCALI

0
1233

TIMIȘOARA. Încă un tânăr care ieșise la aer să tragă un „cui” a ajuns pe mâna polițiștilor. Stătea pe bancă în Piața Victoriei și s-a panicat când a văzut patrula Poliției Locale.

Stătea pe bancă în Piața Victoriei, aproape de Piața Huniade, când a văzut o patrulă de polițiști locali. A început să se agite, așa că a fost abordat imediat de agenți. C.C., în vârstă de 36 de ani, din Timișoara, a fost legitimat, iar la controlul corporal s-a găsit asupra lui o țigaretă care conținea fragmente vegetale de culoare verde – oliv și un pliculeț din plastic transparent cu fragmente vegetale din aceeași categorie.

„S-a luat măsura întocmirii documentelor pentru predarea substanțelor și preluarea cazurilor de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri”, transmit reprezentanții PLT. În acest an, polițiștii locali au prins, pe străzile din Timișoara, câteva zeci de tineri drogați. (Sursa www.debanat.ro)