HOATA DE BUZUNARE, PRINSA DUPA CE A PRADAT O BATRANA CARE URCA IN TRAMVAI IN PIATA 700

0
812

TIMISOARA. Polițiștii locali au capturat, miercuri, o tânără care a reușit să fure o bătrână care tocmai urca într-un tramvai în Piața 700, cu nepoțelul de mână.

Individa, spun polițiștii locali, era cunoscută ca făcând parte din categoria hoților de buzunare. Oamenii legii au depistat-o în jurul orei 14, în Piața 700. A reușit să fure de la bătrâna care urca în tramvaiul 4, cu nepoțelul ei de 5 ani.

„Suspecta a fost observată de mai mulți tineri care au început să strige. Imediat polițiștii locali au intervenit și au reținut-o pe tânără, care a fost identificată ca fiind C.A.N., de 24 de ani, cu domiciliul în Timișoara și este cunoscută ca făcând parte din categoria hoților de buzunare”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Hoața reușise să adune 150 de lei. A ajuns la Secția 1 de Poliție, unde va fi cercetată pentru furt.

Polițiștii locali spun că desfășoară permanent patrulări pe mijloacele de transport în comun, atât în mod individual, dar și periodic cu celelalte structuri din cadrul sistemului integrat de ordine și siguranță publică pentru a preveni comiterea unor astfel de fapte de furturi din buzunare și poșete, precum și a altor fapte precum tulburarea liniștii publice, deteriorarea mijloacelor de transport, apelarea în mod repetat la mila publicului, aruncarea de deșeuri în mijloacele de transport etc. (Sursa www.tion.ro)