SCANDAL ȘI BĂTAIE! POLIȚIȘTII LOCALI AU INTERVENIT DIN NOU ÎN CAMPUSUL UNIVERSITAR

0
814

TIMIȘOARA. Încă un scandal izbucnit aseară, în jurul orei 20.00, în Complexul Studențesc a fost aplanat de polițiștii locali care patrulau în zonă, după ce în urmă cu aproximativ o săptămână polițiștii locali au intervenit pentru oprirea unui scandal urmat de loviri între trei persoane.

De această dată, doi tineri s-au luat la bătaie în fața Căminului 13 de pe Aleea Studenților. Aceștia au fost identificați ca fiind S.E., de 24 de ani, din Târgu Jiu – Gorj, care l-a lovit pe V.A., de 22 de ani, din Caransebeș – Caraș Severin, cu o scândură peste față, lovindu-l la ochi, la fața locului fiind chemată și ambulanța pentru a-i acorda îngrijiri. Cei în cauză au fost predați ulterior pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe polițiștilor din cadru Biroului pentru Centrul Universitar.

Poliția Locală atrage atenția cu privire la săvârșirea de acte și fapte care contravin normelor legale în perimetrul Campusului Universitar, fiind aplicate, de la începutul anului, de polițiștii locali 1.659 sancțiuni contravenționale pentru diverse fapte, precum provocare de scandal, tulburarea liniștii publice, consum de alcool pe domeniul public, abandonare de deșeuri sau parcări neregulamentare. (Sursa www.observatordetimis.ro)