STRIGĂTOR LA CER! CE A PUTUT SĂ FACĂ UN BĂRBAT ÎN PARCUL COPIILOR DIN TIMIȘOARA

0
768

Polițiștii locali au acționat în cursul zilei joi, în jurul orei 11.20, în Parcul Copiilor, unde mai mulți oameni au semnalat prezența unei persoane care săvârșea acte și fapte obscene, de natură să provoace indignarea celor din jur, mai exact se autosatisfăcea lângă gardul parcului, pe zona dinspre Bdul Michelangelo.

Polițiștii locali au acționat imediat și l-au identificat pe cel în cauză, fiind vorba despre un bărbat de 37 de ani, din Timișoara. Prins asupra faptului, acesta nu a avut nimic de obiectat dar nici nu a negat faptul că își oferea plăceri sexuale în public, într-un parc pentru copii. Cel în cauză a fost sancționat cu amenda maximă prevăzută de lege, respectiv 1.000 de lei.

Situații de acest gen au mai fost semnalate de-a lungul timpului în special în zona centrală, fiind însă necesar ca, pentru a se lua măsurile legale în timp util, cei care observă astfel de comportamente să sesizeze la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112.

Poliţia Locală reaminteşte că potrivit legii, săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene de natură să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora se sancționează cu amenzi de la 200 la 1.000 de lei. (Sursa www.observatordetimis.ro)