ZIUA EUROPEANĂ DE LUPTĂ ÎMPOTRIVA TRAFICULUI DE PERSOANE 18 OCTOMBRIE 2018

0
810

Poliția Locală Sector 2, partener al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – ANITP, a participat astăzi la Conferința Națională pentru marcarea Zilei Europene de Luptă Împotriva Traficului de Persoane, în cadrul Proiectului „Reducerea amplitudinii traficului de persoane printr-o mai bună informare a cetățenilor”, proiect finanțat prin Fondul pentru Securitate Internă.

În deschiderea conferinței a vorbit Directorul  ANITP, Dl. Maximilian Axel Nicolae, care a făcut un bilanț al activităților derulate în proiect și a adresat felicitări partenerilor, ministere,  instituții publice  și ONG-uri. Poliția Locală Sector 2 a fost felicitată pentru modul profesional în care s-a implicat, în calitate de partener, în activitățile derulate de ANITP și pentru reușita FlashMob-ului derulat în data de 15.10.2018, în Aeroportul Internațional Henri Coandă.

La eveniment au participat Dl. Mircea Mocanu, Șef Misiune – Organizația Internațională pentru Migrație, Biroul România, Prefectul Municipiului București, Dna. Cătălina Chendea – Ministerul Educației Naționale, Dna. Ioana Săndescu – Asociația eLiberare, reprezentanți ai Camerei Deputaților, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Românilor de Pretutindeni, CRBL – artist, fundații și organizații.

Poliția Locală Sector 2 spune NU traficului de persoane!