POLIȚIȘTII LOCALI SE IMPLICĂ ÎN ADUNAREA CÂINILOR MAIDANEZI DE PE STRĂZILE TIMIȘOAREI

0
835

Polițiștii locali și angajații Danyflor au ridicat cinci câini fără stăpân de pe strada Grigore Alexandrescu, după ce tot mai mulți oameni s-au plâns că se tem să meargă pe jos din cauza patrupezilor.

Oamenii legii spun că au primit multe sesizări cu privire la câinii fără stăpân care s-au adunat în nord-vestul orașului, mai exact pe str. Grigore Alexandrescu, în apropierea clădirii spitalului de pe Torontalului.

„În fapt, s-a reclamat că mai mulți câini fără stăpân prezentau un real pericol pentru cetățenii care locuiesc în apropiere, fiind observați venind dinspre un teren viran, motiv pentru care s-a stabilit să se acționeze pentru a-i prelua. În urma acțiunii au fost prinși cinci câini care au fost transportați la adăpostul de animale al societății Danyflor”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Oamenii legii au fost recent să discute cu timișorenii care locuiesc în zonele Aradului și Torontalului, care au reclamat mai multe situații în care animalele fără stăpân umblă pe străzi chiar și în haite. (Sursa www.tion.ro)