COLIBE IMPROVIZATE ÎN SPATELE CASEI TINERETULUI. VEZI DIN CE JUDEȚE PROVIN CEI CARE LOCUIAU ACOLO

0
780

TIMISOARA. Polițiștii locali au acționat zilele trecute, împreună cu reprezentanți ai Biroului salubrizare din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara, pentru igienizarea unor colibe ridicate pe o zonă cu vegetație abundentă dintre clădirea Casei Tineretului și sala Banu Sport.

La fața locului au fost depistate patru persoane, dintre care trei bărbați și o femeie, care își amenajaseră trei colibe, cu cantități semnificative de deșeuri adunate în jurul acestora.

Cei în cauză au fost predați serviciilor sociale în vederea demarării procedurilor de reintegrare a lor în societate, aceștia fiind de loc din localitatea Ruginoasa – Iași și Segarcea – Dolj.

Locația a fost igienizată cu sprijinul reprezentanților societății de salubrizare a orașului, Retim. Poliția Locală face din nou apel la cetățeni ca, în cazul în care observă astfel de cazuri să sesizeze la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau pe emailul contact@politialoctm.ro.

De la începutul acestui an, au fost identificate de polițiștii locali, fiind luate și măsurile legale, 59 de astfel de adăposturi improvizate pe raza municipiului. (Sursa www.renasterea.ro)