POLIȚIȘTII LOCALI AU STAT DE VORBĂ CU PESTE 200 DE LOCATARI DIN ARADULUI EST ȘI VEST

0
687

TIMIȘOARA. Efective mărite de polițiști locali au acționat, în cursul zilei de ieri, în cartierele Calea Aradului Est și Vest, în cadrul unei noi serii de acțiuni organizate de Poliția Locală Timișoara în cartierele municipiului, cu scopul principal de a relaționa cu cetățenii, de a constata la fața locului problemele cu care aceștia se confruntă și de a lua măsuri în cazul în care situația o impune, în cazul altor probleme semnalate, acestea fiind direcționate către instituțiile abilitate.

Astfel, în urma acțiunii de ieri s-a discutat cu 206 cetățeni, care au sesizat probleme diverse, printre care plimbarea câinilor fără lesă și botniță pe str. Speranței, prezența oamenilor străzii și cerșetorilor pe străzile Boemia și Sever Bocu, autoturisme parcate pe trotuar pe str. Armoniei sau nerespectarea orelor de liniște pe str. Leandrului.

În cadrul constatărilor și în urma semnalărilor cetățenilor, au fost identificate de polițiștii locali 28 de locații în care se aflau autovehicule ce păreau a fi abandonate și care vor fi verificate pentru a se stabili dacă intră în această categorie din punct de vedere legislativ, 8 locații identificate ca terenuri virane neîmprejmuite sau cu imobile degradate, precum și 37 de locații în care se aflau abandonate deșeuri.

Și de această dată, toate aspectele au fost preluate de polițiștii locali, iar cele care intră în competența altor instituții au fost direcționate către celelalte structuri în competența cărora se află, pentru luarea măsurilor de remediere. Acțiunile continuă și în perioada următoare și în celelalte cartiere ale municipiului. (Sursa www.observatordetimis.ro)