POLIȚIA LOCALĂ SPOREȘTE CONTROALELE ÎN PIAȚA TRAIAN

0
757

 

TIMIȘOARA. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au demarat, în această perioadă, o serie de verificări în cazul societăților comerciale depistate care nu deţin acord de funcționare emis de Primăria Timișoara și în cazul cărora s-au emis dispoziții de suspendare a activității pe o perioadă de până la 30 de zile.

Este vorba despre 14 societăți comerciale care au fost anterior suspendării sancționate de polițiștii locali cu sancțiuni de până la 1.000 de lei. În această perioadă s-au efectuat verificări pentru a se stabili dacă acestea respectă dispoziția de suspendare. În urma controalelor s-a constatat că firmele sunt închise, una singură nerespectând dispoziția și funcționând în continuare. Este vorba de SC Lau-Tim Caffe&Grill SRL, din Piața Traian, care a fost din nou sancționată cu două sancțiuni de câte 2000 lei pentru nerespectarea suspendării.

De altfel, acțiunile polițiștilor locali s-au intensificat în aceste zile în Piața Traian din Timișoara ca urmare a numeroaselor sesizările de încălcări ale legislației, fiind instituite patrule de polițiști locali pe timp de zi și în special în a doua parte a zilei, pentru a se preveni atât încălcarea actelor normative privind ordinea și liniștea publică, cât și alte acte normative referitoare la protecția mediului, comerț stradal sau discuplina în construcții. Zona rămâne în atenția polițiștilor locali. (Sursa www.observatordetimis.ro)