CEL MAI SCUMP LOC DE PARCARE DIN TIMIȘOARA

0
673

S-a simtit stapan pe domeniul public si a fost amendat drastic de politia locala in plin centrul Timisoarei.

Problema locurilor de parcare este una mare la Timisoara, insa nu pentru toata lumea. Un barbat de 43 de ani s-a asigurat ca va avea loc de parcare la orice ora din zi si din noapte pentru a nu se mai invarti cu masina pe stradutele din zona centrala sa caute un loc al sau. Omul, care locuieste pe bulevardul C.D. Loga a luat cativa saci cu moloz si i-a pus in locul in care isi lasa masina, dupa care ii muta cand venea acasa si avea loc pentru autoturism.

Manevra nu a fost vazuta cu ochi buni si de vecinii sai care l-au reclamat pe barbatul inventiv Politiei Locale. Un echipaj a ajuns rapid in zona si i-a aplicat barbatului amenda maxima permisa de lege, 1500 de lei.

Din nefericire, cazul nu este unul singular. In ultimele saptamani politistii locali au mai amendat alti opt timisoreni care au folosit diferite obiecte pentru a-si rezerva un loc de parcare in zone precum Calea Martirilor, Str. Aurelianus, Calea Sagului, Aleea FC Ripensia, Sfantul Ioan, Pictor Zaicu, Liviu Rebreanu, Proclamatia de la Timisoara.

Politistii locali le reamintesc timisorenilor ca este interzisa rezervarea locurilor de parcare pe carosabil sau domeniul public fara avizul Comisiei de Circulatie din cadrul Primariei Timisoara, sanctiunea pentru astfel de fapte fiind cuprinsa intre 800 si 1500 de lei. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)