DUPA NOI POTOPUL. DEZASTRUL LASAT IN URMA DE O FIRMA DE CONSTRUCTII, AMENDAT LA TIMISOARA

0
777

Au terminat lucrarile, insa au lasat in urma lor dezastru. Este vorba despre muncitorii unei firme din Timisoara care, dupa ce si-au facut treaba, au plecat fara sa mai tina cont ca aveau obligatia sa si repare asfaltul pe care l-au distrus, dupa ce au incheiat lucrarea.

Politistii locali i-au amendat pe reprezentantii firmei inca in urma cu cateva luni, cand le-au si spus ca trebuie sa readuca asfaltul la starea initiala, imediat ce termina lucrarile. Iar acum, oamenii legii s-au intors, intr-un nou control.

„Lunile trecute trei firme au fost sanctionate, fiind intocmite 6 procese verbale de constatare a contraventiei pentru nesemnalizarea corespunzatoare a lucrarilor. In ultima saptamana s-au efectuat noi verificari la lucrarile respective, constatandu-se ca una dintre acestea, SC Axo-Util SRL, nu a respectat conditiile impuse in permisul de spargere, mai exact nu a respectat termenul de refacere a carosabilului pana la data impusa in permis, in doua locatii de pe str. G. Verdi”, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Astfel, firma s-a ales din nou cu amenda, de data aceasta sanctiunea fiind de cate 2.500 de lei pentru fiecare dintre gropile lasate in asfalt.

Politistii precizeaza, din nou, ca toate lucrarile tehnico-edilitare care afecteaza domeniul public se pot executa numai dupa obtinerea permisului de spargere eliberat de serviciul de specialitate din cadrul Primariei, existand obligatia de a se respecta prevederile specificate in acesta, sanctiunile pentru nerespectarea lor fiind intre 1000 si 2500 lei. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)