COMUNICAT DE PRESA BRAȘOV

0
2380

Autorul accidentului produs aseară în jurul orei 19.00, pe strada Dobrogeanu Gherea, care a și  fugit de la locul accidentului a fost prins de polițiștii locali și pe baza informațiilor primite de la cetățeni. Astfel, patrula rutieră de la Poliția Locală Brașov, care se afla în misiune pe zona Centrului Vechi, a plecat în căutarea tânărului, la îndrumările brașovenilor aflați în zonă, aceștia precizând direcția de deplasare a autoturismului implicat în accident. În scurt timp patrula l-a interceptat pe strada Castelului. Bărbatul se oprise și încerca să își pună numerele de înmatriculare în portbagaj, dar și piese distruse ale autoturismului.

După ce l-au legitimat și au constatat că nu deține carnet de conducere, dar și că emană o halenă alcoolică, agenții de la Poliția Locală l-au condus la Secția 1 de Poliție, unde l-au predat pe bază de proces verbal pentru efectuarea cercetărilor și luarea tuturor măsurilor legale care se impun. În tot acest timp, un alt echipaj de la Poliția Locală a dirijat circulația în zona în care s-a produs accidentul pentru a fluidiza traficul îngreunat, dar și în vederea evitării producerii de alte evenimente.

Se poate spune că a fost seara teribiliștilor, ținând cont de faptul că în jurul orei 01.00 a.m., o patrulă rutieră de la Poliția Locală l-au surprins pe un alt tânăr, la doar câteva momente după ce a intrat cu mașina într-un stâlp aflat în apropierea giratoriului din zona Casei Armatei.