COMERȚ NEAUTORIZAT ÎN SECTORUL 2.

0
885

Cetățenii sectorului 2 transmit periodic sesizări ce vizează faptul că în diferite zone ale sectorului se comercializează ilegal, pe domeniul public, produse alimentare fără documente de proveniență. Poliția Locală Sector 2, prin Serviciul Control Comercial și Autorizare, continuă seria acțiunilor, care au ca scop eradicarea comerțului stradal neautorizat în aceaste zone.

Pe data de 05 septembrie 2018, polițiștii locali din cadrul Serviciului Control Comercial și Autorizare, au identificat în Zona Colentina, Str.Doamna Ghica, Şos Pantelimon, Bd. Basarabia vanzători ambulanți, falși producători, care ofereau spre vânzare produse pentru care nu aveau acte de proveniență și pe care le expuneau în alte locuri decât cele special amenajate. Aceștia au fost sanctionati cf. Legii 12/1990, iar mărfurile fără acte de proveniență, 62 kg legume și fructe au fost confiscate , urmându-se procedura pentru valorificarea acestora.

Preţul mai redus cu care încearcă să vă ademenească vânzătorii ambulanţi nu merită riscurile pe care vi le asumați cumpărând aceste produse din portbagajul unei maşini sau de pe trotuar. Fă-ţi cumpărăturile numai din interiorul piețelor agroalimentare, din magazine alimentare sau din alte locuri special amenajate, acolo unde exista conditii optime de depozitare, evitând astfel riscul îmbolnavirii!