TÂNĂR RIDICAT DE POLIȚIȘTII LOCALI DUPĂ CE A FLUTURAT UN PISTOL ÎN PUBLIC, LA ZIUA TIMIȘOAREI

0
653

Incident extrem de grav la Ziua Timișoarei. În timp ce zeci de mii de oameni sărbătoreau ziua orașului, între ei, în Piața Victoriei a intrat și un individ înarmat cu un pistol, pe care l-a fluturat în public. Tânărul a fost ridicat de polițiștii locali.

Din primele informații, tânărul ar fi scos arma în public și ar fi început să o fluture, chiar în timpul concertului Connect-R.

În acel moment, în Piața Victoriei se aflau zeci de mii de oameni.

Evident, a fost observat de spectatori, care au alertat forțele de ordine. Tânărul a fost apoi imobilizat de polițiștii locali care se aflau în zonă și dus într-o dubă.

A fost transportat la Secția 1 și va trebui să răspundă în fața legii pentru fapta sa. Nu este foarte clar ce a fost în mintea tânărului, dacă doar a încercat să-i impresioneze pe cei din jurul său sau dacă se pregătea de ceva mai rău.

Tânărul este din Petroșani. Pistolul este cu bile

Tânărul are 25 de ani și este din Petroșani. În timpul concertului Connect-R el se afla chiar în fața scenei.

La un moment dat, a scos pistolul, care este unul cu bile și a început să îl fluture în mulțime. Potrivit martorilor, tânărul părea euforic. După ce a fost imobilizat de polițiștii locali și băgat în dubă, el a fost dus la Secția 1 Poliție.

Cercetările vor fi conduse și de cei de la Biroul de Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase.

Bărbatul a fost acuzat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Tânărul a fost audiat în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, însă apoi a fost lăsat să plece acasă, deoarece arma pe care o avea asupra sa nu avea nici bile și nici gaz. El a fost totuși acuzat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. (Sursa www.tion.ro)