LA TINE ÎN CARTIER E MAI BINE? NECAZURILE LOCUITORILOR DIN DOUĂ ZONE MARI DIN TIMIȘOARA

0
766

Terenuri virane lasate de izbeliste, rampe de gunoi clandestine, caini ai nimanui si galagie in creierii noptii. Sunt doar cateva dintre problemele cu care se confrunta sute de timisoreni care locuiesc in zonele Fratelia si Steaua.

Politistii locali au reluat discutiile cu tmisorenii din mai multe zone ale orasului in incercarea de a afla cu ce probleme se confrunta oamenii. Peste 200 de timisoreni le-au spus politistilor locali ca in Fratelia si Steaua sunt multe terenuri pline de burueni si ambrozie si, mai mult, pe strada Traian Vuia se formeaza adevarate rampe de gunoi.

Locuitorii le-au mai semnalat politistilor locali ca pe strada Herculane sunt o multime de caini fara stapan, ca in Parcul Arcidava, Berzei, Intrarea Raului si pe strada Izlazse face galagie foarte des si ca pe strazile Mures si Bujorilor foarte multi soferi isi parcheaza masinile neregulamentar.

Una dintre problemele timisorenilor de pe Muzicescu este cea a oamenilor care nu aduna resturile lasate de animalele de companie, iar cei care locuiesc pe Emil Zola se plang ca pe strada circula frecvent masini de mare tonaj.

Agentii locali au mers in patrulare in cele doua zone si au depistat 7 locatii unde se plimba nestingheriti cainii fara stapan si 10 terenuri lasate de izbeliste unde se formasera deja rampe de gunoi precum si mai multe cladiri lasate in paragina.

Politistii locali au preluat sesizarile si au notat cele constatate in Steaua si Fratelia si vor lua masuri pentru a rezolva problemele timisorenilor. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)