FNPLR ALĂTURI DE POLIȚIILE LOCALE DIN JUDEȚUL ILFOV

0
755

Federația Națională a Polițiștilor Locali din România, reprezentată de Dl. Aurel Dobrilă – Președinte, Dl. Pascu Gheorghe – Vicepreședinte Regiunea București – Ilfov și Dna Petrescu Maria – Secretar, a organizat Ședința Federației Naționale a Polițiștilor Locali din România, în data de 09.08.2018, ora 10.00, la sediul Poliției Locale  Sector 2.

La întâlnire au participat reprezentanții Polițiilor Locale din Județul Ilfov, în vederea creșterii vizibilității federației, a demersurilor și acțiunilor întreprinse în sprijinul polițiștilor locali precum și,  de creștere a numărului de asociații membre în vederea susținerii inițiativelor și punctelor de  vedere privind  întărirea autorităţii poliţistului local din România.

Temele propuse pentru discuție au fost:

  • Organizarea unei Asociații Profesionale a Polițiștilor Locali Ilfov sau afilierea ca membrii în cadrul Asociației Polițiștilor Locali Decebal, constituită la nivelul Poliției Locale Sector 2,
  • Schimbul de idei, experiențe dobândite pe parcursul activității,
  • Importanța menținerii unui contact permanent între reprezentanții Polițiilor Locale din Regiunea București – Ilfov,
  • Importanța afilierii la Federația Națională a Polițistilor Locali din România.

Discuțiile purtate au condus la stabilirea unor modalități concrete de dialog, schimburi de informații, activități de creștere și promovare permanentă a imaginii poliției locale, comunicarea modificărilor legislative către structurile de poliție locală care nu au Compartiment juridic, participarea la competițiile sportive organizate de către FNPLR, demersuri comune pentru promovarea Statutului polițistului local și modificarea Legii nr. 155/2010.

Federația va continua seria întâlnirilor cu polițiile locale din București care nu sunt membre ale FNPLR.