FEMEIE DEPISTATĂ DE POLIȚIȘTII LOCALI CONDUCÂND UN AUTOTURISM CU NUMERE EXPIRATE

0
804

TIMIȘOARA. Polițiștii locali aflați în patrulare aseară, în jurul ore 20.45, în zona Mehala, au observat o persoană care a pătruns pe una din străzile din perimetrul pieței prevăzută cu indicatorul acces interzis, motiv pentru care au trecut la identificarea persoanei aflate la volanul autoturismului Fiat, care avea și numere provizorii. La legitimarea acesteia s-a stabilit că este vorba despre I.V.N., de 42 de ani, din Timișoara.

Trecând la verificarea în baza de date s-a constatat că autoturismul avea autorizația pentru circulație expirată de o aproape o lună, motiv pentru care femeia a fost predată Biroului Poliție Rutieră pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, fiind întocmit dosar penal în cauză.

De altfel, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au constatat anul acesta, pe lângă aplicarea a 10.566 de sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002 autovehiculelor oprite sau staționate neregulamentar, un număr de 47 infracțiuni la regimul rutier, majoritatea pentru punerea în circulație de autovehicle neînmatriculate sau neînregistrate și pentru conducerea de autovehicule sub influența alcoolului, infracțiuni care au fost înaintate spre soluționare polițiștilor din cadrul Biroului Poliție Rutieră. (Sursa www.observatordetimis.ro)