O SOCIETATE DE ASUGURĂRI DIN TIMIȘOARA – AMENDATĂ PENTRU CĂ NU S-A ASIGURAT… O PLACĂ PUTEA PICA ÎN CAPUL TRECĂTORILOR

0
606

Polițiștii locali au amendat o societate de asigurări pentru că nu s-a… asigurat. Mai precis, reprezentanții societății nu au îndepărtat o placă de pe clădirea pe care o au drept sediu, care constituia un pericol pentru trecători… Și dacă pietonii nu erau asigurați?

Polițiștii locali au amendat societatea Asigurarea Românească – Asirom Vienna Insurance Group SA, doarece reprezentanții acesteia nu au întreținut în stare corespunzătoare imobilul deținut în Piața Consiliul Europei nr. 1. Aceștia nu au luat măsura de îndepărtare a unei plăci de pe fațada clădiri care reprezintă un pericol pentru trecători deoarece s-ar putea desprinde de pe clădire. Sancțiunea aplicată este de 1500 de lei, fiind însoțită de o somație ca până a doua zi să se conformeze și să ia măsuri de îndepărtare a pericolului.

În cazul în care cei responsabili nu vor lua aceste măsuri vor fi aplicate în continuare sancțiuni contravenționale. Poliția Locală atrage atenția proprietarilor de clădiri că sunt obligați să întrețină în stare corespunzătoare clădirile pe care le dețin sub orice formă legală, prin efectuarea de reparații, de curățare a spațiilor interioare și luarea măsurilor de blocare a accesului în cele neutilizate. (Sursa www.ziuadevest.ro)