JARDINIERELE CU FLORI CONTINUĂ ”SĂ IA MINȚILE” CELOR CARE TREC PE PODUL MICHELANGELO. ULTIMA ÎNTÂMPLARE!

0
619

TIMIȘOARA. Jandinierele de pe Podul Michelangelo au ajuns din nou în atenția vandalilor. În noaptea de miercuri spre joi, polițiștii locali au mai prins un tânăr în timp ce distrugea ghivecele de flori.

Puțin după ora 01:00, un grup de tineri care se afla în zona Podului Michelangelo l-au văzut pe tânăr în timp ce smulgea jardinierele și lovea cu picioarele coșurile de gunoi. Au zărit apoi un echipaj de poliție aflat în patrulare. Imediat au sesizat agenții care l-au luat la rost pe vandal.

”Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte au depistat, în jurul orei 01.15, pe Podul Michelangelo, un tânăr care a deteriorat două jardiniere cu flori și patru coșuri de gunoi stradal, pe care le-a lovit cu picioarele răsturnându-le. Tânărul, în vârstă de 21 de ani, cu domiciliul în localitatea Corabia, județul Olt, a recunoscut că a fost nervos și că a lovit obiectele de mobilier urban fără intenție”, au transmis polițiștii.

Tânărul a primit amendă de 2.500 de lei pentru fapta sa. În primăvară, agenții de Poliție au prins un alt tânăr care a distrus nu mai puțin de 26 de ghivece de pe Podul Michelangelo. Atunci, vandalul le-a spus polițiștilor că a aruncat jadinierele în Bega pentru a avea noroc. (Sursa www.banatulazi.ro)