BRAVO. UN TIMIȘOREAN LE-A ADUS POLIȚIA PE CAP UNOR NESIMȚIȚI

0
648

TIMISOARA. Spiritul civic nu a murit in capitala Banatului. Asta a dovedit un timisorean care i-a zarit pe doi indivizi ce aruncau gunoaie pe domeniul public dupa bunul plac.

Totul s-a intamplat pe strada Gelu din Iosefin. Un timisorean iesit la plimbare i-a vazut pe doi indivizi care descarcau de zor deseuri dintr-o masina in fata unei cladiri din zona. Omul a pus mana pe telefon si a sunat la Politia Locala. Un echipaj s-a deplasat la fata locului si i-a prins pe cei doi in plina actiune. Dupa ce i-au legitimat politistii locali le-au dat o amenda usturatoare de 2000 de lei.

Aceasta nu a fost singura sanctiune aplicata de politisti in ultima vreme. Acestia au mai descoperit rampe clandestine de gunoi pe strazile Matasarilor, Romulus, Petre Ispirescu, Ecaterina Teodoroiu, C. Negruzzi, Labirint, A. Saguna. Aceste zone au si fost curatate, iar cei responsabili pentru ele amendati.

De la inceputul anului pana in prezent au fost aplicate de catre politistii locali un numar de 1366 amenzi celor care au fost depistati aruncand gunoaie pe domeniul public, fiind identificate si salubrizate, la intervenția politistilor locali, un numar de 429 locatii cu deseuri abandonate. De asemenea, cetatenii au sesizat probleme pe linie de mediu in 475 de situatii de la inceputul anului. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)