POLIŢIA LOCALĂ SECTOR 2 A ADUS O PICĂTURĂ DE FERICIRE COPIILOR DE LA INSTITUTUL ONCOLOGIC FUNDENI

0
1348

Poliţia Locală Sector 2 a participat în data de 12.07.2018, în curtea Institutului Oncologic Fundeni, la evenimentul organizat de Imperium Moto – un grup de oameni pasionaţi de motoare şi Asociaţia Medicilor Veterinari, în parteneriat cu cadre medicale și agenți economici, care au susținut evenimentul. Cei 110 copii, aflaţi la această dată în Clinică Oncologică, au primit cu entuziasm alături de ei, magicieni, artiști, fotografi și polițiști, au participat la Ateliere de pictură, fotografie, gătit, educație rutieră,  expoziţii auto-moto şi spectacole, dar s-au bucurat și de cadourile primite de la organizatori.

Poliţia Locala Sector 2 a asigurat Atelierul de Educaţie Rutieră, cu scopul de a obişnui copiii  cu reguli de circulaţie pe care trebuie să le respecte în calitate de pietoni şi pasageri în autovehicule şi a le forma deprinderi în acest sens. Activităţile s-au desfăşurat pe un poliplan profesional, de 24 mp, care reprezintă o intersecţie reală.

Copiii au descoperit o mică parte din secretele meseriei de poliţist local, în vizita lor prin  expoziţia organizată cu echipamente, tehnică de luptă şi tehnică auto.

Poliţiştii locali au adus o rază de lumină şi un zâmbet în sufletul copiilor aflați în suferință!