SOFERI DE TIR, BUNI DE PLATA! AMENZI USTURATOARE PENTRU CEI CARE AU TRANZITAT ORASUL

0
811

TIMISOARA. Ghinion curat pentru mai mulţi şoferi de tir care, fie din greşeală, fie intenţionat, au tranzitat Timişoara.

Toți șoferii care au intrat în zone în care accesul maşinilor de mare tonaj este strict interzis sunt acum buni de plată.

Polițiștii locali au acționat astfel în ultimele zile pentru a lua măsuri legale în cazul conducătorilor auto care nu au respectat legea și au circulat prin Timișoara cu TIR-ul, fără să țină cont de indicatoarele rutiere amplasate în acest sens.

Astfel de prevederi sunt menționate în OUG 195/2002 și în HCL 485/2006, sancțiunile fiind între 1.305 și 2.900 lei și, respective, 2.500 lei.

„În ultimele două zile au fost depistați și sancționați un număr de 17 conducători de autovehicule de mare tonaj surprinși circulând în zonele Badea Cârțan, Jiul cu Republicii, Circumvalațiunii, Popa Șapcă, I.C. Brățianu, Șagului, Gh. Dima”, au transmis reprezentanții Poliției Locale.

Acțiunile Poliției Locale vor continua și în următoarea perioadă, astfel că aceștia atrag atenția șoferilor de TIR să respecte legislația în vigoare, să se informeze atunci când ajung în Timișoara și să urmărească indicatoarele rutiere. (Sursa www.sursadevest.ro)