MALURILE BEGĂI CURĂȚATE DIN NOU DE POLIȚIȘTII LOCALI AFLAȚI ÎN TIMPUL LIBER

0
598

           TIMIȘOARA. Încă o acțiune de ecologizare a malurilor Begăi organizată de polițiștii locali din Timișoara aflați în timpul liber. Oamenii legii au observat mizeria în timp ce patrulau cu barca și, când au prins o zi liberă, au mers să facă curățenie.

La activitatea de curățenie au participat polițiștii locali din cadrul Biroului Patrulare Navală alături de reprezentanți ai Biroului de Salubrizare din cadrul PMT. Echipa a ieșit la treabă vineri dimineață, încă de la primele ore.

„S-a acționat de la Podul Muncii din zona Iosefin și până la Solventul, fiind adunați 45 de saci cu gunoaie, urmând ca aceștia să fie colectați de societatea de salubrizare a orașului. Deșeurile au fost adunate atât de pe malurile Begăi cât și de pe luciul de apă, astfel încât să confere zonei un aspect plăcut și civilizat. De reținut că și de această dată polițiștii locali care au participat la acțiune au fost cei aflați în timpul liber. Astfel de acțiuni au fost organizate și anul trecut în lunile aprilie, iulie și septembrie, când de asemenea au fost adunate cantități semnificative de deșeuri de pe malurile Begăi, dar și din alte zone ale orașului. Polițiștii locali organizează periodic astfel de acțiuni de igienizare, acțiuni apreciate de fiecare dată de cetățeni”, povestesc reprezentanții polițiștilor locali din Timișoara. (Sursa www.tion.ro)