DRIFTURI CU BMW-URI APROAPE DE CENTRUL TIMISOAREI, AMENZI MAXIME PENTRU DOI TINERI SOFERI

0
788

Doi tineri de 19, respectiv 20 de ani au fost amendați de polițiștii locali, după ce au fost prinși făcând drifturi aproape de centrul Timișoarei. Cei doi șoferi s-au ales cu câte o amendă de 2.500 de lei, sancțiunea maximă permisă de lege.șoferi s-au ales cu câte o amendă de 2.500 de lei, sancțiunea maximă permisă de lege.

Oamenii legii au din nou de lucru cu șoferii amatori de senzații tari. Un tânăr de 19 ani a fost prins la intersecția Bulevardului Eroilor de la Tisa cu Aleea FC Ripensia, pe când tura motorul unui autoturism marca BMW. A fost tras pe dreapta și sancționat cu amenda maximă. La fel și un tânăr de 20 de ani, care conducea tot o mașină marca BMW și făcea drifturi în intersecția Bd. Mihai Viteazu cu Vasile Pârvan.

„Pentru că au turat motoarele autovehiculelor, efectuând manevre de frânări bruște și întoarceri pe loc, în scop de divertisment, cei doi au fost sancționați. Reamintim că, potrivit HCL 371/2007 modificată, astfel de «distracții» se sancționează cu amendă între 800 și 2.500 de lei”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timişoara.

Oamenii legii spun că nu mai au milă de șoferii puși pe distracții și că le dau direct amenzi maxime, mai ales că în ultima perioadă tot mai mulți oameni s-au plâns că sunt deranjați de sunetul scos de motoarele autoturismelor turate pe străzile orașului. (Sursa www.tion.ro)