CASA DIN GUNOAIE A OAMENILOR STRĂZII, DISTRUSA DE POLITIA LOCALA

0
679

TIMISOARA. Polițiștii locali au mai găsit un adăpost improvizat al oamenilor străzii, în Calea Buziașului din Timișoara. Persoanele fără adăpost și-au făcut casa din gunoaie, pe un teren viran plin de buruieni de pe str. Chevereșului.

Doi adulți, de loc din localitatea Voiteg și Timișoara, locuiau în mizerie în adăpostul improvizat.

„Polițiștii locali au demarat procedurile pentru îndrumarea către localitatea de domiciliu, iar în cazul celei din Timișoara s-a luat măsura îndrumării către serviciile sociale, și au trecut la igienizarea zonei cu sprijinul reprezentanților societății de salubrizare Retim, care a strâns din locația respectivă peste patru camioane de deșeuri”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Oamenii legii spun că verifică permanent locurile cunoscute ca fiind frecventate de oameni ai străzii. De la începutul anului au fost identificate și salubrizate 29 de adăposturi improvizate, în diverse zone ale orașului.

Polițiștii locali îi roagă pe timișoreni să sune la numerele 0256.968 sau 0256.246.112 în cazul în care observă astfel de adăposturi improvizate de persoanele fără adăpost. (Sursa www.tion.ro)