COMUNICAT POLITIA LOCALA BRASOV

0
913

 Pentru orice detalii   si informatii suplimentare va rugam sa luati  legatura cu Presedintele  Asociatiei Sportive ,,URSII FIOROSI,,-  TRAIAN  MOLDOVAN   telef. 0726329183 sau pe adresa de email.   – ursiifiorosi@yahoo.ro

Cu deosebit respect  avem onoarea a va aduce la cunostiinta urmatoarele:

In anul 2009 agentii  Politiei Locale sub deviza  ,,  MENS  SANA  IN CORPORE  SANO  ’’ s-au hotarat sa faca sport pentru a-si  reface fortele fizice si intelectuale  in vedrea indeplinirii cu succes a sarcinilor de serviciu.

Pentru ca aceasta activitate sa se desfasoare in mod organizat si la care sa aiba acces toti agentii , sub coordonarea  fostului  Sef  de Birou la data respectiva   comisar de   politie  in rezerva  TRAIAN  MOLDOVAN  sprijinit de fostul Director Executiv EUGEN ALDEA  s-a stabilit sa se infiinteze o Asociatie Sportiva.  Ulterior au fost intocmite toate documentele in acest sens si depuse la  Judecatorie

De la infiintarea  Asociatiei agentii Politiei Locale dornici de miscare s-au intalnit saptamanal din timpul lor liber pentru a juca fotbal , tenis de masa , inot ,sah, etc.

Anual  Asociatia a organizat concursuri de tenis de masa si sah intre agenti  si minifotbal intre birouri.

Echipa de fotbal a Asociatiei a organizat si participat la turneele  cu ocazia zilelor festive : 1 DECEMBRIE ,24 IANUARIE ,15 NOIEMBRIE , ZIUA POLITIEI NATIONALE , ZIUA POLITIEI LOCALE  obtinand  locuri  fruntase fiind evocate la data respectiva de presa locala  de la acea data.

La aceste turnee agentii Politiei Locale SIMON PAUL ,POMPAS CIPRIAN au obtinut diplome si cupe pentru cei mai tehnici jucatori  iar TORCATORU CIPRIAN pentru cel mai bun portar.

In anul 2014 si 2017 agentii Politiei Locale  KOZMA ATTILA, VOICU NICOLAE si PAUN MARIUS au participat la CUPA POLITIEI NATIONALE obtinand locurile 2 si 3  la turneele de sah.

Echipa de minifotbal a Politiei Locale a obtinut locul 3 in anul 2014 si locul 2 in anul 2015 la CUPA POLITIEI NATIONALE ; turneu organizat de INSPECTORATUL  JUDETEAN DE POLITIE BRASOV.

In anul 2013 membrii Asociatiei Sportive ,,URSII FIOROSI,, la initiativa presedintelui TRAIAN MOLDOVAN si sprijinit de actualul  Director Executiv  NICOLAE ALDEA  a propus organizarea unui CAMPIONAT DE MINIFOTBAL AL TUTUROR INSTITUTIILOR MILITARE DIN JUDETUL BRASOV.

Campionatul se desfasoara anual sistem TUR-RETUR ( toamna-primavara) sub supravegherea Asociatiei Judetene de FOTBAL  Brasov si dupa Regulamentele Federatiei Romane de Fotbal ajungand la a 5 a editie.

La acest CAMPIONAT alaturi de echipa POLITIEI LOCALE participa echipe din cadrul  INSPECTORATULUI JUDETEAN DE POLITIE , INSPECTORATULUI PENTRU SITUATII DE URGENTA ,INSPECTORATULUI  JUDETEAN DE JANDARMI , UNITATI MILITARE  din localitatile BRASOV ,PREDEAL, RASNOV ,GHIMBAV apartinand MApN  precum si echipa PENITENCIARULUI CODLEA

In editia de CAMPIONAT 2013-2014  ag. CALIN CONSTANTIN din cadrul Politiei Locale a obtinut titlu de golgheter.

Acest Campionat se bucura de o mare popularitate si apreciere in BRASOV atat din partea participantilor., comandantilor acestora, colegilor de unitati si alte persoane care vin sa asiste la aceste jocuri.

Totodata propunem Organizarea de TURNEE  la nivel  ZONAL  si NATIONAL.

Pentru orice detalii   si informatii suplimentare va rugam sa luati  legatura cu Presedintele  Asociatiei Sportive ,,URSII FIOROSI,,-  TRAIAN  MOLDOVAN   telef. 0726329183 sau pe adresa de email.   – ursiifiorosi@yahoo.ro