ȘOFERII CARE PARCHEAZĂ AIUREA ȘI ÎNGREUNEAZĂ PĂTRUNDEREA AMBULANȚELOR LA SPITALUL JUDEȚEAN TIMIȘOARA – SANCȚIONAȚI!

0
600

Polițiștii locali desfășoară, de ieri, acțiuni zilnice, în colaborare cu polițiști din cadrul Biroului Rutier al IPJ Timiș în vederea fluidizării circulației pe Bdul Take Ionescu. Au existat sesizări referitoare la oprirea și staționarea de autoturisme în stația SPTP din zona respectivă.

Luni au fost aplicate un număr de 12 sancțiuni contravenționale, urmând ca astfel de verificări să aibă loc zilnic pe o perioadă mai lungă de timp astfel încât cetățenii să se obișnuiască să nu mai parcheze perturbând pătrunderea în stația de îmbarcare/debarcare călători.

Un alt punct fierbinte, în care polițiștii locali au luat periodic măsurile de sancționare a conducătorilor auto și în care s-a semnalat de mai multe ori parcarea sub incidența indicatorului oprire interzisă deoarece este îngreunată pătrunderea ambulanțelor cu pacienți este pe str. Ioan Mureșan, la Spitalul Județean. În cursul zilei de ieri aici au fost aplicate un număr de 27 sancțiuni contravenționale.

Sancțiunile sunt cuprinse între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, respectiv oprire sau staționare. (Sursa www.ziuadevest.ro)