„SASA CAI FRUMOS„, CU TOT CU CARUTE, VENITI DIN JUDETUL SALAJ SI OPRITI PE STRAZILE DIN TIMISOARA

0
678

Șase căruțași din județul Sălaj au fost sancționați de polițiștii locali din Timișoara, pe motiv că se deplasau cu atelajele prin capitala Banatului. Adică în orașul unde e interzis accesul cu astfel de mijloace de locomoție.

Polițiștii locali au continuat să aibă în vedere, în cadrul patrulărilor efectuate zilnic, problema vehiculelor cu tracțiune animală care circulă fără aprobare pe raza municipiului Timișoara. Din nou în acest weekend polițiștii locali au depistat pe str. Grigore Alexandrescu un număr de șase persoane care circulau cu căruțele fără a deține aprobare din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei. Este vorba despre șase persoane toate din localitatea Dragu, județul Sălaj, care sunt în evidențele polițiștilor locali, deoarece periodic se deplasează în Timișoara pentru a-și căuta de lucru, după cum declară ei.

Cei în cauză au fost sancționați cu câte 300 de lei, conform HCL 251/2002 și au fost îndrumați totodată să se deplaseze către localitățile de domiciliu pentru a evita să mai fie sancționați. ”Poliția Locală atrage încă o dată atenția că este interzisă circulația autovehiculelor cu tracțiune animală în oraș fără aviz și va continua să acționeze pe această linie deoarece posesorii de vehicule cu tracțiune animală nu ţin cont de pericolul la care se expun şi nici de pericolul la care îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic, continuând să încalce prevederile legale”, anunță oamenii legii. (Sursa www.observatordetimis.ro)