CÂT COSTĂ O PLIMBARE CU CĂRUȚA PRIN TIMIȘOARA? AU AFLAT MAI MUȚI TIMIȘENI, OPRIȚI DE POLIȚIȘTII LOCALI!

0
687

Polițiștii locali sunt în continuare cu ochii pe căruţaşii care circulă fără autorizaţie  pe raza municipiului Timișoara.

După ce în urmă cu aproximativ o săptămână mai mulți căruțași au fost depistați în zona străzii Grigore Alexandrescu, în aceste zile, alte patru persoane care conduceau vehicule cu tracțiune animală au fost depistate pe străzile Sirius, Calea Urseni, Martir Angela Sava și Electronicii. Toți provin din localitatea Moșnița Veche. Cei în cauză au fost sancționați cu câte 300 lei.

“Reamintim că la începutul acestui an a fost semnat un protocol de colaborare între Poliția Locală Timișoara și primarul comunei Moșnița Nouă, prin care s-a stabilit posibilitatea accesării de către Poliția Locală Timișoara a camerelor video amplasate pe raza localității în scopul depistării persoanelor care se deplasează cu căruțele spre Timișoara sau abandonează deșeuri pe raza municipiului nostru“, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara.

Poliția Locală atrage din nou atenția că este interzisă circulația autovehiculelor cu tracțiune animală în oraș fără aviz și va continua să acționeze pe această linie deoarece posesorii de vehicule cu tracțiune animală nu ţin cont de pericolul la care se expun şi nici de pericolul la care îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic, continuând să încalce prevederile legale. (Sursa www.gazetadinvest.ro)