FIRMA CARE REABILITEAZĂ PARCUL ALPINER A ”PRĂFUIT”ZONA CENTRALĂ A TIMIȘOAREI ȘI A FOST AMENDATĂ!

0
742

Societatea comercială care se ocupă de reabilitarea Parcului Alpinet, aflat în zona centrală a Timișoarei, a fost sancționată de polițiștii locali din capitala Banatului.

Polițiștii locali au efectuat verificări și au luat măsura sancționarii contravenționale, în cursul zilei de astăzi, în cazul societății Lovrintim, firma care execută lucrările de modernizare a Parcului Alpinet din Timișoara.

Ca urmare a faptului că nu a luat măsura împiedicării producerii și răspândirii prafului, iar în unele locuri plasa de protecție lipsea, polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au luat măsura sancționării conform HCL 159/2016 privind Regulamentul de gestionare a deșeurilor din construcții, cu 2.500 lei. De asemenea, polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții au aplicat sancțiunea de 1.000 lei conform HCL 371/2007 deoarece societatea nu a luat măsura obligatorie de amplasare la loc vizibil a panoului de identificare a investiției.

”Astfel de verificări vor mai avea loc și în perioada următoare, polițiștii locali acționând pentru respectarea legislației în ceea ce privește lucrările efectuate pe raza municipiului pentru modernizarea diverselor obiective”, anunță reprezentanții Poliției Locale Timișoara. (Sursa www.observatordetimis.ro)