SUTE DE COPII I-AU VIZITAT PE POLIȚIȘTII TIMIȘORENI, CU OCAZIA ZILEI POLIȚIEI LOCALE

0
734

O mulțime de vizitatori, luni la prânz, la sediul Poliției Locale de pe strada Avram Imbroane din Timișoara. Oamenii legii au organizat Ziua Porților Deschise pentru a marca astfel Ziua Poliției Locale, sărbătorită la nivel național.

Adunarea s-a dat la sediul principal al Poliției Locale din Timișoara, pe strada Avram Imbroane, în jurul prânzului. Încă de la ora stabilită, sediul oamenilor legii a fost luat cu asalt de sute de copii care au vrut să vadă cum și cu ce muncesc polițiștii locali. Vizitatorii au putut sta de vorbă cu polițiștii locali și să vadă echipamentul acestora. Mai mult, cei mici au avut acces și în sala de sport a oamenilor legii, acolo unde au putut urmări o scurtă demonstrație de arte marțiale.

Evenimentul s-a bucurat de un succes real, iar polițiștii locali susțin că numărul vizitatorilor a fost mult mai mare față de anul trecut spre exemplu. În 2017, aproximativ 800 de persoane au vizitat sediul Poliției Locale din Timișoara în numai câteva ore. Cei mai mulți au fost copii de la grădinițele, școlile și liceele din Timișoara, însă la eveniment au participat și alți timișoreni curioși de activitatea oamenilor legii. (Sursa www.tion.ro)