SĂPTĂMÂNA PREVENIRII CRIMINALITĂŢII

0
716

În perioada 21 – 25 mai 2018, la nivel naţional se  desfăşoară cea de a XIV-a ediţie a evenimentului „Săptămâna prevenirii criminalităţii”, activitate care potrivit tradiţiei, organizează în fiecare zi, activităţi de prevenire tematice, în toate judeţele ţării.

Astăzi 22 mai,  zi dedicată prevenirii victimizării minorilor, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a organizat, în colaborare cu Primăria Sectorului 2, Poliția Locală Sector 2, Agenția Națională Antidrog, DGASPC Sector 2, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane și S.C. Romfilatelia S.A., la Complexul “Sfântul Pantelimon” din șos. Pantelimon nr. 301, Sector 2, un concurs de desene cu tematică preventivă, la care au participat aproximativ 50 de copii instituționalizați, cu vârste între 12 și 18 ani, elevi cu înclinații artistice.

Cele mai bune desene vor constitui o serie de mărci poștale, realizate cu sprijinul S.C. Romfilatelia S.A, care a pus în circulație un plic cu timbru fix, care promovează Campania „Unde-i lege, nu-i tocmeală!”.

Copii au primit, pentru implicarea în această activitate, mesaje preventive, din partea partenerilor și diplome din partea Primăriei Sector 2, oferite de Dl. Primar Toader Mugur Mihai, gazda acestui eveniment.