UN NEAMȚ CARE S-A CREZUT GRAFFER, AMENDAT DE POLIȚIA LOCALĂ

0
579

TIMIȘOARA. Un tânăr de 24 de ani, cetățean german, a fost prins de polițiștii locali desenând cu spray-ul pe pereții unui cămin din Complexul Studențesc din Timișoara. S-a ales cu o amendă de 500 de lei.

S-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri, aproape de zorii zilei. Tânărul de 24 de ani a avut chef să-și exerseze talentul, așa că s-a pus să deseneze cu spray-ul pe peretele clădirii Căminului 12 de pe str. Socrate.

„În urma identificării s-a constatat că tânărul de 24 de ani este cetățean german. Acesta a fost sancționat conform Legii 61/1991 republicată cu amendă de 500 lei. Poliția Locală Timișoara atrage atenția că scrierea, desenarea fără drept pe pereții clădirilor este interzisă atât prin HCL 371/2007 cât și prin Legea 61/1991 republicată și că acest aspect, care conferă un aspect inestetic unui oraș care dorește să arate civilizat, european, este în atenția polițiștilor locali permanent”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Oamenii legii le transmit proprietarilor că trebuie să-și îngrijească clădirile și să le curețe de graffiti. (Sursa www.tion.ro)