SE ELIBEREAZĂ LOCURILE DE PARCARE! POLITISTII LOCALI RIDICĂ MAȘINILE ABANDONATE

0
714

TIMIȘOARA. Polițiștii locali continuă să acționeze cu privire la problema autovehiculelor abandonate pe raza municipiului Timișoara care se transformă în adevărate focare de infecție și ocupă locurile de parcare ale altor autovehicule în special în cartierele orașului.

Astfel, de la începutul acestui an, au fost înregistrate în baza de date a Poliției Locale peste 336 de autovehicule abandonate, care se transformă de la zi la zi în focare de infecție, ori de declarare a abandonului în cazul în care proprietarii nu se conformează.

181 de maşini au fost ridicate de proprietari din locurile în care se aflau, iar 101 dintre acestea nu se încadrează în această categorie având taxele plătite la zi sau nefiind în același loc de un an de zile.

Până luna trecută, 21 au fost ridicate cu sprijinul celor de la SDM și transportate la depozitul din Calea Șagului, rămânând în lucru, un număr de 76 de autovehicule, pentru care au fost emise dispoziții de declarare a abandonului sau de trecere a mașinilor în proprietatea unității administrativ-teritoriale în vederea ridicării de pe domeniul public și fiind în diferite stadii.

Astfel, numai în ultima săptămână au fost ridicate 9 autovehicule din zone precum Electronicii, Dâmbovița, Ranetti, Sudului, Calea Aradului, S. Bărnuțiu, Miorița, Tibrului etc., restul urmând să fie ridicate în perioada următoare. Acțiunile pe această linie se desfășoară permanent. (Sursa www.gazetadinvest.ro)