LA 19 ANI, FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE, PRINS DE POLIȚIȘTII LOCALI LA VOLANUL UNEI MAȘINI CU NUMERE EXPIRATE

0
666

TIMISOARA. Polițiștii locali au ”defrișat” Complexul Studențesc din Timișoara, acolo unde au sancționat aproape 100 de conducători auto care au încălcat legislația, dar au și depistat un tânăr fără permis de conducere în zona Lunei.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au efectuat, în ultima săptămână, acțiuni punctuale în zona Campusului Universitar, unde au existat sesizări cu privire la modul în care conducătorii auto opresc sau staționează nerespectând prevederile OUG 195/2002. Astfel, în ultima săptămână, au fost aplicate un număr de 94 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea indicatoarelor privind oprirea sau staționarea, parcarea pe spațiul verde, pătrunderea pe străzi cu accesul interzis, în zona indicatoarelor pentru staționarea autovehiculelor persoanelor cu dizabilități, precum și pe pistele pentru bicicliști. Astfel de fapte au fost constatate pe străzile Aurelianus, Socrate, Daliei, Eroilor de la Tisa și altele.

În cadrul patrulărilor efectuate în proximitatea Campusului Universitar, în zona Lunei, a fost observat un autoturism care avea numerele roșii, despre care s-a depistat că erau expirate. La verificarea documentelor s-a constatat că autorizația provizorie de circulație era expirată încă din luna august a anului trecut, iar conducătorul auto, un tânăr de 19 ani, nu deținea carnet de conducere. Cel în cauză a fost predat unui echipaj al Biroului Ruier, solicitat la fața locului, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis a unui autovehicul cu numere expirate. (Sursa www.observatordetimis.ro)