DISTRACȚIE DE SEARĂ ÎN TIMIȘOARA: DOI TINERI ARUNCAU CU PIETRE DE PE PODUL MICHELANGELO

0
601

Doi tineri de 17 ani au fost amendați de polițiștii locali din Timișoara, după ce au fost surprinși aruncând cu pietre de pe Podul Michelangelo. Așa au găsit să se distreze, într-o seară. S-au ales fiecare cu câte o amendă de 200 de lei.

S-a întâmplat în una din serile trecute, pe Podul Michelangelo. Cel care i-a remarcat pe tineri a fost un trecător, care a anunțat polițiștii locali. Oamenii legii au ajuns imediat pe pod și i-au prins pe cei doi tineri pe când aruncau cu pietre de pe pod, spre Parcul Rozelor, punând în pericol circulația trecătorilor.

„Cei doi au fost depistați, fiind vorba despre doi tineri de 17 ani cu domiciliul în Timișoara și localitatea Lenauheim. Aceștia au fost sancționați cu amenzi de câte 200 de lei, deoarece prin gestul lor exista riscul ca alte persoane care treceau prin zonă să fie vătămate fizic”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Potrivit Legii 61/1991 republicată, aruncarea asupra unei persoane, construcții sau asupra unui mijloc de transport cu obiecte de orice fel, cu substanțe inflamante, iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, corosive sau care murdăresc, dacă nu s-au produs vătămări ale integrității corporale sau sănătății ori pagube materiale se sancționează cu amendă între 100 și 500 lei. (Sursa www.tion.ro)