AMENZI DE PESTE 40.000 DE LEI PENTRU ȘOFERII MAȘINILOR DE MARE TONAJ! POLIȚIȘTII LOCALI CU OCHII PE EI!

0
803

TIMIȘOARA. Polițiștii locali continuă verificările cu privire la depistarea conducătorilor de autovehicule de mare tonaj care nu respectă prevederile legale referitoare la circulația pe raza municipiului Timișoara.

În ultimele două săptămâni, un număr de 35 de conducători auto de autovehicule de mare tonaj au fost amendaţi de polițiștii locali, sancțiunile ridicându-se în total la 42.360 lei.

“Reamintim că încălcarea prevederilor legale poate atrage sancțiuni de până la 2900 lei. Poliția Locală Timișoara continuă acțiunile pe această linie și atrage din nou atenția conducătorilor auto de autovehicule de mare tonaj să respecte legislația în vigoare, să se informeze atunci când ajung în Timișoara și să următească indicatoarele rutiere care restricționează sau interzic accesul pe anumite sectoare de drum, să achite taxele în cazul în care tranzitează Timișoara, să nu parcheze autovehiculele grele pe teritoriul Timișoarei și să nu circule decât pe rutele stabilite“, transmit reprezentnaţii Poliţiei Locale Timişoara.

Cele mai frecvente încălcări ale legislației au fost constatate în ultima lună în zonele Pasajul Jiul cu Republicii, pe Grigore Alexandrescu, Demetriade. (Sursa www.gazetadinvest.ro)