AMENDA DE PESTE 500 DE EURO PENTRU UN ȘOFER DE BMW PASIONAT DE DRIFTURI, LA TIMIȘOARA

0
699

Pasiunea pentru drifturi costă la Timișoara! Un șofer de BMW s-a ales cu o sancțiune de peste 500 de euro, după ce a fost prins turând motorul autoturismului pe Podul Michelangelo. Oamenii legii dau amenzi maxime.

S-a întâmplat în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 3:30. Oamenii legii l-au oprit pe șofer din distracție și i-au dat o amendă sănătoasă, sperând că-l învață minte. La volan era un tânăr de 20 de ani, de loc din Giarmata.

Conform HCL 371/2007 modificată, este interzisă folosirea autovehiculelor cu turarea motoarelor acestora și efectuarea de manevre prin derapaje, întoarceri bruște pe loc, accelerări și frâne bruște, executate pe domeniul public, efectuate în scop de divertisment, fără avizul Comisiei de ordine publică, respectiv al Comisiei de circulație din cadrul primăriei.

„Polițiștii locali vor avea în vedere astfel de aspecte și vor interveni pentru luarea măsurilor legale cu atât mai mult cu cât, odată cu încălzirea vremii, există riscul să se producă astfel de «distracții» tot mai des pe domeniul public, în special pe timp de noapte”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Amenzile pentru cei ce sunt prinși că fac drifturi sunt între 800 și 2.500 de lei. (Sursa www.tion.ro)