DISPARI ÎN 60 DE SECUNDE LA TIMISOARA. DE CE A ÎNCERCAT SĂ SCAPE UN BĂRBAT DE POLIȚIȘTII LOCALI

0
630

Un barbat a petrecut bine de Paste, dupa care a plecat la o plimbare prin centrul Timisoarei.

Pana aici nimic neobisnuit, insa omul nu a plecat pe propriile picioare, ci a incalecat pe un scuter si a inceput sa faca slalom printre pietonii de pe strada Vasile Alecsandri. Ghinionul sau a fost ca prin zona sa fie si o patrula a Politiei Locale, care l-a si zarit.
Stiind ca nu are voie sa circule prin zona pietonala cu un vehicul de acest tip, omul a abandonat scuterul si a intrat intr-un local din zona. Politistii i-au dat insa de urma si au aflat ca are 53 de ani, iar dupa o verificare in baza de date au mai descoperit ca omul avea permisul suspendat si nu avea voie sa conduca.

Surprizele nu s-au incheiat insa aici. Cum barbatul mirosea puternic a alcool, politistii locali i-au chemat in zona si pe colegii lor de la rutiera. Acestia l-au pus sa sufle in etilotest pe scuteristul fugar, iar rezultatul a fost de 0,64 la mie. Omul s-a ales cu o amenda pentru ca a circulat cu mopedul prin zona restrictionata, si urmeaza sa fie cercetat si pentru conducere fara permis si sub influenta alcoolului. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro