ZECI DE ȘOFERI DE TIR, AMENDAȚI PENTRU CĂ TRANZITEAZĂ TIMIȘOARA PRIN ZONE NEPERMISE!

0
819

Polițiștii locali fac zilnic verificări cu privire la depistarea conducătorilor de autovehicule de mare tonaj care nu respectă prevederile legale referitoare la circulația pe raza municipiului Timișoara.

Spre exemplu, numai în cursul zilei de ieri au fost aplicate un număr de 12 sancțiuni contravenționale pe această linie.

În ultima lună, 88 de conducători auto de autovehicule de mare tonaj au fost sancționați de polițiștii locali după ce au fost depistați încălcând prevederile privind circulația pe drumurile publice, dar și la hotărârea privind achitarea taxei de tranzit, dar şi la hotărârile privind circulația și parcarea pe anumite sectoare de drum.

“Reamintim că încălcarea prevederilor legale poate atrage sancțiuni de până la 2900 lei. Cele mai frecvente încălcări ale legislației au fost constatate în ultima lună în zonele Pasajul Jiul cu Republicii, pe Bdul Regele Ferdinand, pe străzile Demetriade, Grigore Alexandrescu și Armoniei“, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale.

Poliția Locală Timișoara va continua acțiunile pe această linie și atrage din nou atenția conducătorilor auto de autovehicule de mare tonaj să respecte legislația în vigoare, să se informeze atunci când ajung în Timișoara și să următească indicatoarele rutiere care restricționează sau interzic accesul pe anumite sectoare de drum, să achite taxele în cazul în care tranzitează Timișoara, să nu parcheze autovehiculele grele pe teritoriul Timișoarei și să nu circule decât pe rutele stabilite. (Sursa www.gazetadinvest.ro)