POLIȚIȘTII LOCALI AU CURĂȚAT MALURILE BEGĂI ÎN TIMPUL LIBER

0
713

TIMISOARA. Polițiștii locali au organizat în cursul zilei de sâmbătă o nouă acțiune de voluntariat pentru igienizarea malurilor Begăi ca să adune deșeurile abandonate de cei certați cu legea și cu bunul simț.

La acțiune au participat 19 polițiști locali de la mai multe servicii și birouri aflați în timpul liber, precum și reprezentanți ai Biroului Salubrizare din cadrul Primăriei și din cadrul Apelor Române Banat care au venit în ajutor cu o platformă pentru a strânge mai ușor gunoaiele de pe luciul apei.

Acțiunea s-a desfășurat în zona Uzina de Apă – Neptun, unde s-a constatat, inclusiv în timpul patrulărilor efectuate de polițiștii locali din cadrul Biroului de Patrulare Navală, care au patrulat pedestru pe malurile Begăi în perioada sezonului rece, că există cantități semnificative de deșeuri, dar și alte nereguli.

Astfel, a fost adunată o cantitate considerabilă de gunoaie, care au fost ridicate de societatea de salubrizare Retim SA, după ce au fost puse în saci pe categorii de resturi reciclabile și menajere.

Aceasta este cea de-a treia acțiune de acest gen organizată de polițiștii locali, anul trecut aceștia participând tot pe bază de voluntariat la alte două acțiuni de salubrizare a malurilor Begăi. Polițiștii locali vor mai organiza astfel de acțiuni de igienizare și în viitor. (Sursa www.observatordetimis.ro)