ORGANIZATOR DE EVENIMENTE SANCTIONAT DE OPT ORI PENTRU CA A LIPIT AFISE PUBLICITARE IN LOCURI INTERZISE

0
682

TIMISOARA. Polițiștii locali au continuat, în aceste zile, verificările pe linia identificării organizatorilor de evenimente care nu respectă legislația și împânzesc orașul cu afișe și postere publicitare lipindu-le în locuri neautorizate.

Astfel, un organizator de evenimente din București, societatea comercială Teatrul de Revistă Micul Paris SRL, a fost sancționat deoarece a lipit postere publicitare pe stâlpi, clădiri, transformatoare de curent etc din zone precum Piața Iuliu Maniu, Calea Stan Vidrighin, Daliei, Simion Bărnuțiu, Bdul Mihai Eminescu, T. Vladimirescu, Calea Dorobanților.

Au fost încheiate pe numele societății un număr de 8 procese verbale de constatare a contravenției, în valoare totală de 9.000 lei. Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că atât lipirea de afișe și postere publicitare de către organizatorii de evenimente în locuri neautorizate se sancționează, cât și necurățarea de către aceștia a posterelor în termen de 15 zile de la desfășurarea evenimentului se sancționează cu amenzi între 1000 și 2000 lei. (Sursa www.gazetadinvest.ro)