TANAR PRINS DE POLITISTII LOCALI CU SUBSTANTE INTERZISE ASUPRA SA, LA TIMISOARA

0
769

Probleme mari pentru un tânăr de 19 ani din județul Caraș-Severin. El este cercetat de polițiștii de la crimă organizată, după ce a fost prins de agenții de la poliția locală în timp ce avea asupra sa substanțe interzise. Tânărul mergea haotic pe liniile de tramvai de pe strada Avram Imbroane din Timişoara.

Tânărul a fost depistat de polițiștii locali, sâmbătă dimineață.

Oamenii legii spun că acesta „se deplasa haotic, ținându-și cu greu echilibrul, mergând pe calea de rulare a tramvaiului de pe str. Avram Imbroane”. L-au oprit și i-au cerut documentele. Astfel au aflat că băiatul are domiciliul în localitatea Ticvaniul Mare, județul Caraș-Severin.

„Trecându-se la efectuarea controlului corporal, asupra acestuia s-a găsit un plic cu resturi vegetale de culoare verde-olive, susceptibile a fi din categoria substanțelor psihoactive, despre care a declarat că le-a achiziționat pentru consum propriu. Au fost întocmite documentele pentru predarea substanțelor și preluarea cazului de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara, în vederea continuării cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara. (Sursa www.tion.ro)