SCANDAL CU TIPETE IN PIATA IOSEFIN DIN TIMISOARA. PENTRU CE S-AU ALES DOI TINERI CU DOSARE PENALE

0
1293

Trei bărbaţi din Timiş s-au luat la harţă în plină stradă, la Timişoara, dintr-un motiv cel puţin ciudat. Scena s-a petrecut în Piaţa Iosefin, acolo unde ţipetele celor trei au atras atenţia oamenilor legii.

Poliţiştii locali s-au apropiat de cei trei pentru afla care este mărul discordiei. „Polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor, aflați în patrulare în zona Pieței Iosefin, ieri, în jurul orei 12.00, au observat, în apropierea imobilului cu nr. 35 de pe str. I. Văcărescu, trei persoane care se certau. Trecând la legitimarea acestora, s-a stabilit că V.T. de 24 de ani, cu domiciliul în Jimbolia, și B.R., de 23 de ani, cu domiciliul în Timișoara, care fac parte din categoria persoanelor fără adăpost, i-au sustras suma de 8 lei din buzunare lui D.N., de 57 de ani, cu domiciliul în Galați, acesta fiind de altfel motivul pentru care se certau”, a transmis Poliţia Locală Timişoara.

Cei doi bărbaţi care au furat suma de bani au fost predaţi agenţilor de la Secţia 3 de poliţie, care vor continua cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. (Sursa www.pressalert.ro)