10 CARUTASI AMENDATI IN ULTIMA SAPTAMANA LA TIMISOARA!

0
794

Poliţiştii locali, cu ochii pe căruţaşii care încurcă traficul în Timişoara.

Agenţii locali au depistat în ultima săptămână 10 persoane care circulau cu căruţele prin oraş, fără a avea aviz din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei, motiv pentru care au fost sancționați cu amendă în valoare de 300 lei fiecare.

Căruțașii au fost depistați în zone precum Calea Buziașului, str. Nicolae Cocea, Magnoliei.  “Poliția Locală are permanent în atenție acest fenomen și ori de câte ori constată în teren sau primește sesizări de la cetățeni referitoare la căruțe care se deplasează pe străzile Municipiului ia măsurile legale de sancționare și ridicare a acestora, cu atât mai mult cu cât aceste vehicule reprezintă un real pericol pentru participanții la trafic și de foarte multe ori cei depistați în această situație se ocupă cu colectarea de deșeuri și cu abandonarea resturilor în locuri neautorizare”, spun poliţiştii locali.

Agenţii locali atrag atenția persoanelor care se deplasează cu astfel de vehicule să respecte legislația pentru a evita sancționarea și chiar ridicarea căruțelor în cazul în care sunt depistați pe raza municipiului Timișoara. (Sursa www.sursadevest.ro)