APROAPE 150 DE SOFERI AMENDATI IN DOAR DOUA ZILE PENTRU CA AU PARCAT CA NISTE BIZONI IN ZONA CENTRALA A TIMISOAREI

0
804

Aproape 150 de șoferi au fost amendați de polițiștii locali în ultimele două zile pentru că au parcat pe străzi pietonale sau chiar în parcuri. Imaginile cu bizonii Timișoarei au fost trimise de cititori și nouă, redacției tion.ro.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au acționat în ultimele două zile în zona centrală a municipiului Timișoara pentru verificarea modului în care conducătorii auto respectă prevederile legale referitoare la oprirea, staționarea ori pătrunderea în zone în care este interzis accesul autovehiculelor.

Astfel, numai în ultimele două zile au fost aplicate un număr de 144 de colante autoadezive, în urma cărora conducătorii auto au fost invitați la sediul Poliției Locale pentru întocmirea proceselor verbale de constatare a contravenției, dar și sancțiuni conducătorilor auto care s-au prezentat la autovehicule în momentul verificărilor”, au anunțat, joi, polițiștii locali.

Aceștia au precizat că nu i-au ignorat nici pe cei care au parcat pe strada Augustin Pacha, polițiștii aplicând doar în cursul zilei de miercuri, 43 de sancțiuni și colante, inclusiv pe această stradă. De asemenea, joi, polițiștii au mai dat 101 amenzi, din care 40 au fost în zona Palatului Dicasterial, dar și în parcul din apropiere, transformat în parcare de șoferii bizoni. Sancțiunile primite de șoferi sunt între 290 și 725 de lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis. (Sursa www.tion.ro)